Најновије

Цуца: Јелену Голубовић ћу живу да запалим

БЕОГРАД- Певачица је у уживо преносу рекла да ће редитељку запалити живу након што је Голубовићева рекла да је се Цуца у кући понаша катастрофа.
Цуца (Фото: Јутјуб)

Цуца (Фото: Јутјуб)

Новинари су били специјални гост виле Парови и постављали питања учесницима. Предњачила су питања за Цуцу, али она није била много расположена за одговоре, можда баш због питања која су јој постављана. Један представник медија је упитао Ивону да ли јој Шабан недостаје, на шта је она одговорила да нема разлога да јој недостаје. "Нимало ми не фали. Имам његове стихове истетовиране, али то ништа не значи", рекла је Цуца. Изгледа да Неговановићевој не прија боравак у кући па је решила да је напусти. "Дефинитивно излазим после три недеље. Није ово за мене. Фали ми неко, фали ми мој дечко. Не могу више", правдала се певачица. На питање откад познаје Шабана, одговорила је одавно. "Шабан ми је урадио 4 песме. Научио ме је како да певам, како да се понашам, како да се облачим. Буквално ме је васпитао", објаснила је Ивона.
Прочитајте још:Кризира: Хасан тражио секс од Атине Ферари! (ВИДЕО)Мајка подржава: Маца Дискреција гола поред Боре Дрљаче (ФОТО)
Цуца је рекла да ће Јелену запалити живу након што је редитељка рекла да је се Цуца у кући понаша катастрофа. Поводом њене и Шабанове "шетње" које је екипа Папарацо лова ухватила, певачица се узбудила рекла да ништа лоше нису урадили. "Не можемо више да се кријемо. Што је лоше да људи прошетају? Мало смо изашли да прошетамо а свеж ваздух", објаснила је. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА