Најновије

Шешељ тражи смену министра Вербића

БЕОГРАД - Председник Српске радикалне Војислав Шешељ и научни саветник Филип Вукајловић изнели су данас на конференцији њихове разлоге за смену министра просвете Срђана Вербића. Они су истакли да се Вербић и његови сарадници не баве проблемима просвете, већ трагањем за начином да отму огроман новац из буџета и пружили подршку свим просветним радницима.
Војислав Шешељ тражи смену Вербића (Фото: СРС)

Војислав Шешељ тражи смену Вербића (Фото: СРС)

- Министар Срђан Вербић је у Министарству задржао и вратио скоро све компромитоване и неспособне кадрове некадашњег министра просвете Гаше Кнежевића, који су једино способни да опљачкају сопствену државу и народ. Они само трагају за начинима да што лакше и безболније отму огромне количине новца из буџета и то преко неких агенција, које заправо нико не може дефинисати у правном смислу речи и које немају никакву стварну улогу у нашем научном и просветном животу. То су фантомска агенција Нуклеарни објекти Србије, Јединица за управљање пројектима, истраживање и развој, Центар за промоцију науке и Фонд за иновациону делатност -  навео је Шешељ на данашњој конференцији за новинаре.
Прочитајте још:„Грађане Србије информишу о паду немачког авиона, о српском хеликоптеру се ћути“Живковић угрозио безбеност људи, јурио џипом 78 где је дозвољено 50 километара на сат
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА