Најновије

КАКАВ УЖАС: Застрашујућа претња свима који су гледали окршај Барселоне и Реала!

Вође Исламске државе, терористичке организације која је окупирала део Сирије и Ирака, а претендује и на друге територије, запретили су да ће сви који су прошлог викенда гледали фудбалску утакмицу између Барселоне и Реал Мадрида бити бичевани.
Јутјуб принтскрин

Јутјуб принтскрин

Исламисти су на окупираној територији наметнули строгу забрану било какве забаве, укључујући слушање музике и гледање спорта, које сматрају производима декадентног Запада. Посебно је упозорење стигло уочи недељног Ел Класика, окршаја између Барселоне и Реала, за који су терористи очигледно проценили да влада велики интерес. Запретили су да ће свако ко буде ухваћен како гледа утакмицу добити 80 удараца бичем, а засад још није познато да ли је неко заиста и санкционисан. "Исламска држава забрањује гледање и бављење спортом, а посебно се то односи на фудбал", потврдио је за The Sun извор из Демократске партије Курдистана. Они који буду кажњени бичевањем заправо ће још и добро проћи кад се узме у обзир да су у јануару у Мосулу погубљена тринаесторица дечака који су на телевизији гледали утакмицу Азијског купа између Ирака и Јордана. Тинејџери су ухваћени и јавно погубљени хицима из аутомата, а њихова су тела остављена на отвореном и забрањено је свима да их дирају.
Прочитајте још:Видић у најбољих 11 Премијер лиге свих времена„Старац“ још увек удара: Лука Тони тресе мреже и у 37. години
Извор: sportski.net.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА