Најновије

ЈАВНА ПРОСТИТУЦИЈА: Секс у ријалитију доноси 2.000 евра!

Главним актерима ријалитија продукције обећавају додатни хонорар или чак и победу ако се скину, започну свађу или открију неку пикантерију из свог живота. Све за гледаност!
А ми мислили да они то за џ... (Фото: Јутјуб)

А ми мислили да они то за џ... (Фото: Јутјуб)

Финансијски моменат је пресудан за учешће у ријалитијима. То никада није крио ниједан такмичар. Да би их подстакле на скидање, секс, свађе, туче или на то да отворе душу, продукције мимо редовних уговора за учешће у програму обећавају и додатне хонораре за блуд и разврат. - Мени је газда обећао 2.000 евра ако будем имао секс са једном учесницом. Поново сам пристао да учествујем у ријалитију јер ми је још на почетку преговора рекао: „Ти си победник“. И ето, ја сам тада ушао, али нисам победио - јада се један од честих учесника оваквих програма. Када се пре неколико година завршила још једна сезона ријалитија Велики брат, новинари су присуствовали сцени коју је приредила хрватска старлета Ава Карабатић. - Како ја нисам победила? Мени су обећали победу! Лепо ми је речено да ћу победити ако будем радила шта су тражили. И ја сам радила, а сад остадох без 50.000 евра - викала је Ава наочиглед неколико новинарских екипа, док је отац покушао да је смири. Приче да се додатним парама подстиче голотиња, свађе и туче потврдило је још неколико прекаљених учесника оваквих програма. - Неко се скине за џабе, а неко добије 500 евра. Ако неко започне свађу која траје неколико дана, може да добије и 1.000 евра, а ако се још и потуче, добије и 1.500 евра. Све је то шоу-бизнис - каже једна учесница ријалитија која је позната по дугачком језику.

Где је крај?

Психолог Зоран Миливојевић каже да ће у ријалитима вулгарност постојати све док их они којима је то посао не забране. - Сасвим је нормално да сваки следећи ријалити буде све гори. Вероватно нас чекају још експлицитнији секс, неки јачи физички сукоб или представљање хомосексуалних парова, што је за конзервативну средину каква је Србија, шокантно. Апсурдно је, али истинито да већина људи гледа такве програме јер им се то не допада. Прате програм да виде шта ће да ураде личности које им се не допадају - каже Миливојевић.
Прочитајте још:
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА