Најновије

Мишел Платини обавештен о усташким испадима Шукера

ЗАГРЕБ- Линта је таксативно у писму навео све излете Шукера са усташтвом. Од сликања на гробу Анте Павелића у Шпанији, преко његових изјава, у којима се никад није оградио од тога, подршке Јосипу Шимунићу.
Мишел Платини (Фото: Википедија)

Мишел Платини (Фото: Википедија)

Председник Коалиције удружења избеглица у Србији Миодраг Линта писао је УЕФА и председнику Мишелу Платинију лично. Разлог за писмо је подршка коју је председник ФСС Томислав Караџић дао Давору Шукеру, који је, према Линти, присталица усташког режима Независне државе Хрватске и њеног вође Анте Павелића. Линта је таксативно у писму навео све излете Шукера са усташтвом. Од сликања на гробу Анте Павелића у Шпанији, преко његових изјава, у којима се никад није оградио од тога, подршке Јосипу Шимунићу, који је кажњен због скандирања усташког поздрава „За дом спремни“, до чињенице да је као први човек ХНС забранио бившем министру за спорт у влади Хрватске Жељку Јовановићу, иначе српског порекла, да фудбалерима Ријеке уручи пехар освајача националног купа.
Прочитајте још:Грабар-Китаровић: Хрватска подржава евроинтеграцију КосоваТИК ИСПРЕД РУСКОГ НИШАНА: Ђукановић хвали успех црногорских НАТО интеграција
Линта је затражио од Томислава Караџића и Ивана Ћурковића да поднесу оставку на своја места у ФСС. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА