Најновије

ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ: ЛСВ и ДС користe насилне групе да дестабилизују ситуацију у Новом Саду

НОВИ САД - Трећа Србија оптужила је Демократску странку и Лигу социјалдемократа Војводине врше дневну политизацију случаја рационализације броја запослених у ЈКП Информатика у Новом Саду.
Грб Треће Србије (Фото: ТС)

Грб Треће Србије (Фото: ТС)

- Ове странке се такође користе и доказано насилним групама, као што је Антифа, у покушају да дестабилишу ситуацију у граду и да политику из званичних институција преместе на улице. У свему овоме, идејну и логистичку подршку пружају припадници некадашњег Отпора који су се широм света прославили организовањем наводно ненасилних демонстрација, које су се по правилу и увек претварале у насилне - каже се у саопштењу Треће Србије. Трећа Србија сматра да су болни резови који се у српском друштву врше директна последица политике која је успостављена још 5. октобра 2000. године, после које је у Србији отпуштено и обесправљено више од милион људи и после које су затворене десетине некада успешних фабрика и фирми. - Током свих тих година док су Демократска странка и њени партнери владали, нико није бранио права отпуштених радника, а посебно то није радила Демократска странка, док данас они који су унесрећили овај народ, глуме заштитнике истог - саопштавају из Треће Србије.
Прочитајте још:Фајгељ и Јакуњин разговарали о економској сарадњи Србије и РусијеEво шта се догодило са једином Српкињом добровољцем у Новорусији
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА