Најновије

ОПЕТ РАТУЈУ: СНС и ДС настављају препуцавање - овај пут око "етике"!

БЕОГРАД - Демократска странка је у саопштењу свог Етичког одбора оценила да је потребно уозбиљити рад Скупштине, те да се само озбиљним парламентом може поштовати политика као одговоран и јаван чин, а да је "владајући режим" лицемеран и да се користи демагогијом и популизмом, док је СНС на њихово саопштење одговорила да је предуслов постојања Етичког одбора ДС-а "враћање украденог народног новца".
СНС и ДС

СНС и ДС

"Скупштина и скупштинска говорница је највише и најодговорније место за озбиљну и отворену расправу и одлучивање о најважнијим, судбинским питањима живота грађана. То је место демократског сучељавања гледишта и избора најбољих решења у државној, националној, стратегијској и текућој политици. Схватање парламента као највишег народног представничког дома не смемо напустити ни данас када су нанети озбиљни ударци демократском животу." - каже се у саопштењу Демократске странке. "Политика је одговоран и јаван чин, који треба да се одвија у толерантној атмосфери свих учесника као културан дијалог. Политику као примењену етику све више потискује макијавелистички приступ да “циљ оправдава сва средства”, уз све израженију демагогију, популизам и лицемерје владајућег режима." - кажу у ДС-у. Српска напредна странка је поручила Демократској странци "да би неко могао да има етички одбор, прво мора да врати отете народне паре".
Прочитајте још:ИСПОВЕСТ РАДОША БАЈИЋА: Отворено о трговини политичким утицајем у СрбијиПОЧЕЛО ЈЕ: Да ли је црвени картон обележје обојене револуције у Србији?
"Пошто видимо да демократе нико и не пита за све оно што су опљачкали, јер, ваљда, што је најгоре, нико ни не очекује да врате све што су покрали од народа, Српска напредна странка пита када ће, за почетак, ДС да врати три милиона евра, које је Пајтић отео из Развојне банке Војводине?" - питају у СНС. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА