Најновије

ПРИЗНАО: Армија САД се активно припрема за рат у Украјини!

КИЈЕВ - Америчко друштво се активно припрема за нови рат, а америчка војска позива војнике који познају украјински језик да се прекомандују у Донбас. То је изјавио украјински посланик, саветник министра унутрашњих послова Украјине, Антон Герашенко, у интервјуу за украјинску новинску агенцију "Политика".</spa
Антон Герашенко (Фото: ЈуТјуб)

Антон Герашенко (Фото: ЈуТјуб)

Према Герашенку, САД друштво се постепено припрема за учешће америчке војске на територији Украјине. И у овој области су већ неки "позитивни" помаци. "Сада је у току процес афирмације америчког друштва - и већ постоје неки позитивни помаци. Пентагон је објавио позив за војнике који имају украјинско порекло. Могу чак да вам покажем документ о случају момка који је држављанин Украјине, украјински језик зна. Добио је обавештење да се појави у војном одсеку САД. САД има закон који прописује да ако особа која није амерички држављанин учествује у рату за интерес САД, та особа добија држављанство."- рекао је Герашенко, преноси агенција Новороссиа.
Прочитајте још:Српски добровољци и даље иду у Новорусију: Снајпериста саветује како безбедно да стигнетеХаос у Прагу због проласка америчке војске (ВИДЕО)ДАЛЕКО ОД МИРА: Обостране оптужбе за кршење примирја!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА