Најновије

Оптужен хулиган који је бакљом гађао голмана Русије

ПОДГОРИЦА– Основно тужилаштво у Подгорици подигло је данас оптужницу против Луке Лазаревића због рањавања руског голмана на квалификационој утакмици у главном граду Црне Горе и затражило од суда да му одреди притвор.
Бакља (Фото: Јутјуб)

Бакља (Фото: Јутјуб)

Лазаревић је оптузен за „насилничко понашање” на фудбалској утакмици и наношење лакше телесне повреде, саопштено је из тужилаштва, које прецизира да је тај младић из Подгорице бацио на фудбалски терен бакљу у правцу голмана репрезентације Русије и погодио га у врат. Додаје се да је голман руске репезентације лаксе повређен и да је задобио опекотине првог степена у пределу врата. Тужилаштво тражи од суда да Лазаревићу одреди притвор.
Прочитајте још:За одлазак у џихад борцу из БиХ 7.000 евраНа сличан начин као и у Београду: Дечак умало украден у Сарајеву?
Голман фудбалске репрезентације Русије Игор Акинфејев повређен је у петак вече у Подгорици у квалификационој утакмици за Европско првенство 2016. године у Француској. Утакмица између Црне Горе и Русије прекинута је у 67. минуту, при резултату 0:0. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА