Најновије

ТРОСТРУКИ САМОУБИЛАЧКИ НАПАД У ИРАКУ: 11 мртвих!

У Ираку је јутрос, на контролном пункту северно од Багдада, изведен троструки саомоубилачки бомбашки напад у којем је убијено најмање 11 припадника безбедносних снага, док их је 34 рањено, рекао је портпарол полиције у провинцији Салахудин.

Ирак (Фото: Јутјуб)

Портпарол Мохамед ал-Џабури рекао је да су се тројица екстремиста забила у контролни пункт својим возилима пуним експлозива.
Напад се, према његовим речима, догодио у тренутку када су начелник локалне полиције и директор провинцијског безбедносног комитета обилазили пункт, али су обојица остали живи и здрави.
Напад је изведен неколико дана након што су владине снаге преузеле град Ширкат, северно од главног града провинције, Тикрита, из руку Исламске државе.
За сада нико није преузео одговорност за напад, наводи АП, уз напомену да су екстремисти Исламске државе раније преузимали одговорност за такве нападе.
У априлу 2015. године, ирачке безбедносне снаге су истерале екстремисте Исламске државе из Тикрита, око 130 километара северно од Багдада, подсећа америчка агенција. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА