Најновије

(БОЛЕСТ) МАЦА ДИСКРЕЦИЈА: Кад ми не дају вибратор, добра је и банана!

Сенада Нуркић познатија као Маца Дискреција и Витомир Томић познатији као Вита Тарот ушли су у велику расправу због њеног понашања.
Воли банане....(Фото: Јутјуб)

Воли банане....(Фото: Јутјуб)

Вита Тарот тврди да му смета то што Маца прича много перверзних речи, што тражи вибратор, узима банану... Да му то смета због његове ћерке која сигурно гледа ријалити због њега. "Шта се ти свуда мешаш? Пусти ме више! Јесам, тражила сам вибратор. И јесам узела банану и искористила је како бих се задовољила. Банана је после пукла и морала сам да је бацим. Срећа купила сам килограм банана пре него што сам ушла тако да имам за сваки дан по два-три пута", рекла је Маца. Јелена Голубовић је стала у Мацину одбрану и рекла да се она тако понаша од првог дана, а да Вита прича лоше о Маци јер је она одбила његове масаже. "Вита је био го у купатилу и Јелена и ја смо пролазиле и онда ме он звао да му се придружим у туш кабину. Ако га је срамота што ти ћерка све ово гледа, како те није срамота да мене зовеш у кабину. Е, сад кад он мене критикује, и ја ћу да кажем", рекла је Маца.
Прочитајте још:МЕЂУНОЖНИ СЕЛФИ: Сека Алексић показала рибицу! (ФОТО)Примитивизам у Паровима: Након оргија избила туча (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА