Најновије

Долази рат: САД наоружава Украјину, а Русија Мексико

До сада већ вероватно знате за злогласне војне „вежбе“ познате као Jade Helm које ће се одржавати од 15. јула до 15. септембра у многим америчким државама укључујући Аризону, Њу Мексико, Колорадо, Тексас, Јуту, Неваду и Калифорнију.

Фото: darkpolitricks.com

Фото: darkpolitricks.com

Иако то делује као сасвим нормална ствар, многи наводе да су у питању припреме за увођење војне управе. Међутим, на основу најновијих информација, врло је могуће да су вежбе Jade Helm у ствари припрема за претњу из Русије.

Чеченски парламент је недавно запретио САД да ће они наоружати Мексико уколико САД наоружају Украјину. Ево како је то срочио чеченски парламент:

„САД немају права да саветују Русију како да се понаша када су њени суседи у питању. Допремање оружја Украјини ће се схватити као сигнал за реципрочно деловање – испоруку оружја Мексику – како би се поново покренуле расправе око правног статуса територија које су анексирале САД, а које сада чине државе Калифорнију, Њу Мексико, Аризону, Неваду, Јуту, Колорадо и Вајоминг.

Задржавамо право да делујемо у Мексику, постављајући питања о пуноправности горепоменутих држава САД и допремајући оружје герилцима у Мексику“.

Последњи потез америчке владе је био кап која је прелила чашу у Русији до те мере да она сада прети САД да ће наоружати Мексико уколико САД наоружају Украјину, а како би повратила земљу коју су САД купиле споразумом Гвадалупе.

Да ли је случајност да се Jade Helm вежбе спроводе на истој територији коју би Мексиканци напали ако би их Руси опремили?

Прочитајте још:
Крај украјинских добровољачких батаљона: Јарошевим борцима наређено да предају оружје
Асад: Русија поуздан савезник који тежи стабилности у свету

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА