Најновије

ОДЛЕПИЛА: Невероватне баханалије Мишел Обаме!

САД - Мишел Обама, супруга америчког председника, по ко зна који пут је направила испад којим је скренула пажњу америчке јавности на себе.
Мишел Обама (Фото: whitehouse.gov)

Мишел Обама (Фото: whitehouse.gov)

Наиме, она је овај пут отпутовала у Камбоџу, а на дводневно путовање је "скрцкала" чак четврт милиона америчких долара, односно, скоро 250 хиљада долара. Како стоји на сајту Беле куће, она је потрошила тачно 242.500 долара за свега два дана боравка у Камбоџи. При томе, никоме није јасно зашто је ишла уопште тамо, јер је она у граду Сием-Рип одржала конференцију са студентима у трајању од 21 минут и то са групом од свега 10 студената , а затим је узела учешће на једном округлом столу, где се задржала непуних 12 минута. То је све што је урадила, остатак времена је посветила сопственом уживању. Одсела је у најлукзуснијем хотелу "Sofitel Angkor Phokeethra", а забележено је да је користила услуге хотелског спа центра, наручивала деликатесе камбоџанске и француске кухиње, закупљивала велелепне баште за одмор за себе и своју пратњу, користила фризерске услуге, итд.
Прочитајте још:Астронаут близанац излудео истраживаче у НАСА!РАЗМИШЉАЈТЕ: Девојке, не одбацујте лако мушкарце са овим особинама
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА