Најновије

Ружић: Делимо одговорност са СНС

БEOГРAД - Функционер и посланик СПС Бранко Ружић jе, у интервjуу за Политику, рекао да за сада ниjе било наjава промена у коалиционим односима у Влади Србиjе, истичући да СПС не бежи од одговорности.
Бранко Ружић (Фото: ЈуТЈуб)

Бранко Ружић (Фото: ЈуТЈуб)

Ружић jе прецизирао да jе Влада Србиjе заснована на сарадњи и договору два лидера Aлександра Вучића и Ивице Дачића. "Да ли ће она бити праћена неким персоналним променама, то jе питање коjим ће се, наравно, бавити сам премиjер. Што се тиче СПС, наша обавеза jе да у три ресора за коjа смо преузели одговорност предано радимо на реализациjи циљева коjе jе премиjер у експозеу изнео, а руководећи се нашом државотворном ориjентациjом и радећи у интересу грађана", рекао jе Ружић говорећи о евентуалноj реконструкциjи Владе. Ружић jе нагласио да СПС са коалициjом окупљеном око СНС дели одговорност за све мере коjе jе ова влада преузела, биле оне популарне или непопуларне. "Да ми желимо да побегнемо од те одговорности, не бисмо ни прихватили позив Вучића да учествуjемо у његовоj влади", додао jе Ружић.
Прочитајте још:О чему Гашић и Диковић разговарају у Београду са командом НАТО-а?
На питање листа да ли ће СПС добити комплетно руководство овог месеца, Ружић jе одговорио да то, наравно, зависи од председника странке Ивице Дачића, али да "очекуjе да jе неки реалан оквир да се нешто тако деси током марта, или почетком априла". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА