Најновије

ЏИХАДИСТИ СПРЕМАЈУ АТЕНТАТ: Исламска држава планира да убије папу Фрању у Сарајеву?

Шеф ватиканске безбедносне службе Доменико Ђани оценио је, говорећи о скорашњој посети папе Фрање Сарајеву, да постоје одређене претње Исламске државе.
Папа Фрања (Фото: Flickr)

Папа Фрања (Фото: Flickr)

Он није прецизирао о каквим је тачно претњама реч. Посета папе Фрање најављена је за 6. јун ове године. С друге стрена, тужилаштво БиХ ће, заједно с Дирекцијом за координацију полицијских тела, предузети све активности да би обезбеђење посете папе Фрање БиХ у јуну било на највишем нивоу. То је изјавио главни тужилац Горан Салиховић на састанку са директором Домеником Ђанијем, са којим је разговарао о активностима потребним за пружање највеће безбедносне заштите и осигурања током папине посете. Ђани је исказао подршку и поверење главном тужиоцу, Тужилаштву, као и полицијским и безбедносним агенцијама у БиХ које ће у координацији са безбедносном службом Ватикана реализовати активности обезбеђивања посете папе Фрање, саопштено је из Тужилаштва.
Прочитајте још:Украјински схи-архимандрит Јона пророковао о рату у Украјини и руском царуСАВЕЗНИЦИ: НАТО вежба пуцање на Босанца са РПГ-ом?! (ФОТО)
Извор: Jutranji.hr, Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА