Најновије

СНС: Дупли премијер Пајтић, јер воли дупло да краде!

БEOГРAД - Српска напредна странка (СНС) честитала jе Демократскоj странци (ДС) формирање владе у сенци, коjа ће, како сматраjу, бити наjдуговечниjа влада у сенци у савременоj политичкоj историjи.
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

"Њен премиjер Боjан Паjтић очигледно све воли дупло - дупло да краде, дупле државне функциjе и дупло да буде премиjер. Aли, jедно jе сигурно, да ће на функциjи премиjера владе у сенци наjдуже остати", саопштено jе из СНС. Напредњаци су навели да jе слика и прилика владе у сенци њен премиjер коjи, како тврде, "16 година хара Воjводином и током чиjег мандата су почињене наjвеће пљачке, преваре и злоупотребе новца грађана". Из СНС су поново указали да jе "заслугом Паjтића и ДС-овог премиjера из сенке, нестало више од пола милиjарде евра из покраjинског буџета и да jе он директно одговоран за губитак наjмање 200 милиона евра коjе jе отео грађанима само у малверзациjи са Развоjном банком Воjводине". Паjтић jе, и као председник управног одбора фонда за капитална улагања, показао и "колико jе стручан и велики доброчинитељ када jе приjатељима из ДС делио милионе евра за преварантске инвестициjе и лажне субвенциjе, због коjих данас полициjа и правосуђе имаjу пуне руке посла". Tакође, додаjу напредњаци, показао се и као велики доброчинитељ када jе, како кажу, "отео чак и од деце са посебним потребама, милион и 200.000 евра у афери Хетерленд". СНС оцењуjу да се Паjтић посебно показао као велики доброчинитељ своjе породице, jер jе "у jавну службу запослио читаву фамилиjу, а за супругу jе резервисао челно место у Kлиничком центру Воjводине, и вероватно на то мисли када говори да ће се лично бавити запошљавањем". Напредњаци су, коментаришући формирање владе у сенци, навели и да jе у "тиму снова и Драган Шутановац, коjи jе живи пример како напредуjу ДС-ови министри - од гарсоњере од свега 30 квадрата из 2000. године, за само неколико година стиже се до зграде у центру Београда, изграђене на пашњаку".
Прочитајте још:(ВИДЕО) Кад сила закона отвара врата!Рашковић Ивић: ДСС више није „мачо странка“
Oни су у саопштењу питали демократе како су и коjим парама, када им jе страначки рачун у блокади, платили закуп у Установи културе и Дому омладине, као и када ће да врате Развоjноj банци Воjводине три милиона евра коjе су "отели за трошкове кампање". СНС такође поручуjе ДС да "слободно иде у сенку", али захтева да "прво врате све паре на сунце, коjе су украли од грађана". ДС jе раниjе данас представила на седници Главног одбора владу у сенци коjа има 14 ресорних министарстава и премиjера. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА