Најновије

Тадић: Влада у сенци је аутогол

БЕОГРАД- Социјалдемократска партија Србије (СДПС) сматра да формирање владе у сенци од стране Демократске странке представља "чист аутогол и више је доказ политичке немоћи него што је начин вођењ
Борис Тадић (Медија центар)

Борис Тадић (Медија центар)

"Не улазећи у персонални састав овог тела, СДП Србије žжели да подсети да идеје влада у сенци, јошš од увођења виšшестраначја у нашšој земљи, никада нису дале резултате. Стога је и концепт овакве, једностраначке владе, на самом почетку осуђен на пропаст", наводи се у саопштењу СДПС.
Како се додаје, данашšња изјава председника ДС Бојана Пајтића, да актуелна Влада Србије шšтити интересе крупног капитала, производ је чисте демагогије, с обзиром да у актуелном саставу владе учествују три партије леве политичке оријентације.
Прочитајте још:ВЛАДА У СЕНЦИ: Погледајте пуни састав и биографије „министара у сенци“!„Србија не сме да ћути на антисрпску хистерију у Црној Гори“
Осим тога, пише у саопштењу, и прошšлогодиšњи парламентарни избори су показали да су странке владајуће већине убедљиво подржžали радници и средња класа.
Извор: Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА