Најновије

Карић: Шеик Мухамед је са нама причао да радимо у Белорусији, предложио сам му да сарађујемо и на изградњи "Београда на води"

Српски бизнисмен Богољуб Карић изјавио је да је спреман да се врати ако тужилаштво одустане од оптужнице против њега.
Богољуб Карић (Фото: Јутјуб)

Богољуб Карић (Фото: Јутјуб)

- Ја сам већ десет година под истрагом и још имам статус осумњиченог. Надам се и очекујем да ће тужилаштво саопштити да ли ме оптужује или обуставља поступак - наглашава Карић у изјави Информеру и додаје да очекује да ће поступак бити обустављен, јер је, како каже, жртва политичког прогона. - Кажу, не би ми ништа било ако бих био месец или два у притвору... А ја то не могу себи да дозволим просто зато што бих тако угрозио послове и овде у Русији и у Белорусији, Казахстану, Азербејџану, Ираку... Људи, па ја сам, откако сам отишао из Србије, направио још пет "Мобтела"! Узели су нам компанију, продали је за 1.831.000.000 евра, а ми смо, ево, у белом свету направили пет пута толико! Па само у Минску градимо комплекс од три милиона квадрата! - наводи Карић. Упитан шта би радио кад би се вратио у Србију, каже да већ има озбиљан пројекат за градњу "Теслаграда" у Београду, научно-пословно-стамбеног "града у граду". - Веровали или не, у том комплексу станове високог квалитета продаваћемо по цени од 480 евра по квадрату. Како то? Па тако што је нама довољно 30 евра профита. Нећемо као неки да зарађујемо 500 или 1.000 евра по квадрату, као ови грађевински тајкуни што сад раде по Србији - истиче Карић у интервјуу Информеру. Он тврди да је међу 100 најбогатијих пословних људи у Европи и да му не требају кредити. - Ја сам могу да финансирам огромне пројекте. Наша фирма има технологију градње објеката од више стотина хиљада квадрата, а таквих компанија нема много у целом свету. Ево, наш велики српски пријатељ шеик Мухамед из УАЕ је недавно са нама причао да заједно радимо у Белорусији. Предложио сам му да сарађујемо и на изградњи "Београда на води" - открио је Карић.
Прочитајте још:УСТАШЕ ПРОТИВ ЕУ: Црнокошуљаши положили заклетву (ВИДЕО)Овако је стварно изгледао вечерашњи протест у Зајечару (ВИДЕО)
Извор: Srbijadanas.com/ Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА