Најновије

Случај Њемцов: Један од осумњичених се разнео бомбом?

МОСКВА - Један осумњичени за убиство руског опозиционара Бориса Њемцова разнео се гранатом када га је полиција прекcиноћ опколила, пренели су поједини светски медији.
Борис Немцов (Фото: atn.ua)

Борис Немцов (Фото: atn.ua)

Полиција је прексиноћ опколила стан тог осумњиченог у Грозном, али се он убио тако што је активирао гранату и разнео се, јавио је британски Телеграф. Један од ухапшених, такође према наводима медија, радио је као припадник полиције и учествовао у борби против исламских побуњеника, преноси Њујорк Тајмс. Пет особа осумњичених за убиство Немцова ухапшено је до сада, потврдио је портпарол Руске истражне комисије, а полиција је око суда у Москви пред који су изведени, распоредила јаке снаге. Ухапшени су Заур Дадајев, Анзар Кубашев, Шагид Губашев, Рамзан Бахајев и Тамерлан Ескерханов. Дадајев је признао да је учествовао у убиству, а суд му је одредио притвор до 28. априла. Хапшења и активности полиције фокусирана су на Северни Кавказ.
Прочитајте још:Кадиров о убици Бориса Њемцова: Он је истински руски патротаБЖЕЖИНСКИ: Смрт Бориса Њемцова Запад ће користити као изговор за масовне протесте у Русији
Извор: Агенције, Глас Српске

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА