Најновије

Убице пропевале: Ово је мотив за убиство Њемцова

МОСКВА- Заур Дадајев је одликовани руски херој, а опозиционог политичара је убио због његових честих негативних коментара на рачун муслимана.
Њемцов (Фото: Википедије)

Њемцов (Фото: Википедије)

Заур Дадајев је убио руског опозиционог политичара Бориса Њемцова због његових честих негативних коментара на рачун муслимана, открила је руска полиција! Руски медији извештавају да Дадајев, који је признао учешће у убиству, одавно "није мирисао" Њемцова, који се истицао увредљивим коментарима о исламу и руским муслиманима, али да је изгубио нерве после случаја "Шарли Ебдо". Тада је Борис Њемцов на свом блогу писао да је "ислам заостао у средњем веку", а све што се догодило "нарастајућом муслиманском инквизицијом". Посебно интересантан детаљ је да је Заур Дадајев одликовани руски ратни херој, према тврдњи председника Чеченије Рамзана Кадирова, који се истакао у борбама са терористима у том региону. Дадајев је био заменик командира пука батаљона "Север". - Заур је био један од најхрабријих војника. Нарочито се истакао у борби код села Беноја, у специјалној операцији против велике терористичке банде - навео је Кадиров, истичући чврсто уверење да је он "искрено предан Русији" и да је "био спреман да да живот за Отаџбину", пренеле су руске агенције.
Прочитајте још:Кадиров о убици Бориса Њемцова: Он је истински руски патротаСРС: Распиривачи аутошовинизма, мржњом према сопственом народу уништавају наше друштво!
Осумњичени за убиство Бориса Њемцова је по доласку у затвор само рекао адвокатима да жели "фер суђење, по праву и закону". Извор: beta.informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА