Најновије

Жена руског тајкуна убила две ћерке, па извршила самоубиство! (ВИДЕО)

Супруга богатог руског трговца оружјем Алексеја Обухова упуцала је своје две ћерке, Катарину (8) и Елизабет (6) у њиховој вили у Њу Хемпширу.
Убиство (Фото: Фрееимагес)

Убиство (Фото: Фрееимагес)

Полиција верује да је Нина Обухова (34) прво у главу упуцала своје ћерке Катарину и Елизабет, а затим и себе. Тела две девојчице и њихове мајке пронађена су у њиховом луксузном дому у америчком Њу Хемпширу. Истражитељи су трагали и за Нининим супругом Алексејем, богатим трговцем оружјем, али из непознатог разлога су га изоставили из извештаја. У новом извештају, полиција је објавила да је Алексеј побегао после овог немилог догађаја и да се за њим интензивно трага. Алексеј је 2013. био ухапшен због породичног насиља, али је ослобођен оптужби јер супруга није хтела да сведочи. Комшије су шокиране овим догађајем, а испред њиховог дома пријатељи девојчица оставили су цвеће и плишане играчке. - Сви смо били у шоку када смо чули да је Нина убила своје ћерке. Никада је нисмо видели љуту. На њу смо се често угледали јер је била пуна оптимизма и доброте - рекла је породична пријатељица Наталија.
Прочитајте још:Силоватеља из Панчева претукли, мучили струјом, скинули голог и пустили да виси са десетог спрата!НОВИ ДЕТАЉИ О ПАДУ ХЕЛИКОПТЕРА ВС: Ово су биле последње речи пилота Мехића!
Извор: dailymail.co.uk, beta.informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА