Најновије

Песков: Не знам да ли Путин планира да уведе војску у Донбас!

МОСКВА - Дмитри Песков, портпарол кабинета председника РФ, изјавио је да не зна ништа о иницијативи посланика да Владимир Путин одобри увођење руске војске на територију региона Донбас, као ни да ли Путин уопште планира да упути указ Савету Федерације којим би се реализовао такав акт.
Дмитри Песков (Фото: ЈуТјуб)

Дмитри Песков (Фото: ЈуТјуб)

Посланик ЛДПР, Роман Худјаков, предложио је у Руској Думи да посланици затраже од министра одбране Сергеја Шојгуа да Русија уђе са контигентом миротвораца у Донбас. Песков је рекао да није испратио дешавања у Думи по том питању, те да не може ништа рећи ни коментарисати. "Не знам о чему се тачно ради, па не могу ни да коментаришем нити знам да ли Путин уопште има у плану такав потез." - рекао је Песков.
Прочитајте још:НОВА ПОЛИТИЧКА ИГРА У КИЈЕВУ: Порошенко званично проглашава ратно стањеДачић: Нису нам рекли из ЕУ да не идемо у Москву на параду!
У марту прошле године, Владимир Путин је добио дозволу од Савета Федерације да уведе војне снаге на територију Украјине, а Путин је тада изразио наду да неће бити потребе за таквим потезом. Извор: Правда    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА