Најновије

Полиција саслушавала Сорају због случаја убиства

БЕОГРАД- Сораја Вучелић саслушана је јуче у полицијској станици у Црној Гори поводом убиства Армина Муше Осмаганића. Полицајци су желели поново да саслушају старлету и установе да ли она нешто више зна о овом случају. Како је крочила у станицу, сви полицајци су потрчали ка њој да се сликају.
Ледено изазовна (Фото: ФБ)

Ледено изазовна (Фото: ФБ)

- Сораја је јуче око 12 часова стигла у полицију како би дала изјаву. Одмах су јој се извинили због тога што је у јавности одјекнуло да је ухапшена. Позвали су је на саслушање јер су желели да сазнају да ли познаје људе који су њима интересантни, али им је Сораја одмах рекла да те особе не познаје. Она их је упитала зашто два пута траже изјаву од ње, а рекли су јој да нису задовољни како су у Србији одрадили посао. Тврдили су да је у Београду нису добро испитали. Инспектори су јој рекли да знају да она нема везе са случајем, али их занима да ли је чула нешто у вези с убиством Армина Муше Османагића. Када им је рекла да ништа не зна, објаснили су јој да су морали поново да је испитају, а онда су јој се захвалили на сарадњи - рекао нам је добро обавештени извор и додао: - Када су полицајци видели да је Сораја дошла у станицу, одмах су и мушкарци и жене потрчали да се сликају са њом. Иако је у први тренутак била изненађена, Сораја је позирала са полицајцима и са свима је поразговарала - закључује наш извор. Позвали смо Сорају како би смо чули шта има да каже овим поводом.
Прочитајте још:Кустурица и „The No Smoking Orchestra“ крећу на нову светску турнејуСЕКСИ СЕКА: Певачица објавила провокативне фотке из кревета! (ФОТО)
- Сви који су објавили да сам ухапшена ће одговарати пред законом јер ја нисам криминалац нити било шта слично да ме хапсе, а понајмање сам сведок, као што су писали из незнања. Бити сведок значи да је особа била присутна док се тај трагичан тренутак одвијао, а ја сам била на снимању спота, а не на лицу места. Већ 100 пута сам рекла да сам тог дана била искључиво у том ресторану да бих узела кључеве од „масератија“ и са мном су биле још три девојке. Значи, има још 50 људи које су пропитивали и узимали изјаве од њих, а новине су само мене дотакле и виделе прилику да ме оцрне, иако знају да све то што пишу нема логике, јер бих у супротном била у затвору. Ја не правим ни саобраћајне прекршаје, а камоли да кршим закон - изјавила је Сораја. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА