Најновије

МОРБИДНО: Унајмила стриптизете да играју на супруговој сахрани (ВИДЕО)

Сахране углавном обележавају сузе, изјаве саучешћа и последњи поздрави, али не и сахрану једног човека на Тајвану коме је супруга као последњи поздрав довела стриптизете.
Унајмила стриптизете да играју на супруговој сахрани (Фото: es.coloribus.com)

Унајмила стриптизете да играју на супруговој сахрани (Фото: es.coloribus.com)

Породица и пријатељи покојника остали су у шоку када су у капелу ушетале две згодне стриптизете које су потом уз музику одиграле заводнички плес око сандука. Оскудно обучене поздравиле су се од покојника на јако необичан начин, наскачући на сандук. Супруга покојника каже да је њен супруг увек волео да гледа лепе жене, па је зато и одлучила да му приреди овакав опроштај. Покојникови пријатељи су чак фотографисали стриптизете како наскачу сандук њиховог друга и коментарисали изглед девојака. Обичај да стриптизете плешу на сахранама у Тајвану иначе није реткост, пише британски Дејли Мејл. Локални мафијаши су још 1980. године, када су ушли у "посао" са сахранама, својим клијентима нудили стриптизете да плешу на сахрани.
Прочитајте још:Овако се праве звучни ефекти за порниће: Не гледајте ако су вам драги (ВИДЕО 18+)РАЗРЕШЕНА НАЈВЕЋА СЕКС МИСТЕРИЈА: Порно-глумице откривају да ли заиста доживљавају оргазам пред камерама! (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА