Најновије

Станијине слике на страници за скупе проституке у Дубаију

Девојка која се представља као Ава на страници Хот Ескорт нуди сексуалне услуге, а "рекламира" се фотографијама које Станија Добројевић ставља на друштвене мреже.
Станија и њен "слатки грех"! (Фејсбук)

Станија и њен "слатки грех"! (Фејсбук)

На страници Hot Escort Dubai постоје два профила на којима се представља девојка под именом Ава. Не би то била ништа чудно да се споменута Ава не представља фотографијама Станије Добројевић. Оба профила препуна су фотографија које Станија објављује на друштвеним мрежама. Девојка се на станици нуди по ценама 150-1000 долара, зависно о времену за које је "изнајмите". Девојка је и јако свестрана па у понуди наводи услуге попут аналног секса, оралног задовољавања, двоструке пенетрације и слично, а нуди и "обичну" масажу са уљем и ескорт. У свом профилу представља се као потпуно обријана 25-годишња Латиноамериканка која долази са Кариба и да је бисексуалка. Да ли се ради о заиста о Станији која се у Дубаију продаје под псеудонимом или јој је неко украо "фотке" па се с њима рекламира, тек треба видети. Курир пише како Станију у Дубаију изнајмљују за 500 долара, а присетили су се и њене изјаве да је у Дубаију била три дана и да би опет волела тамо да иде.
Прочитајте још:Да ли сте знали да се Мики Манојловић заправо не зове тако? (ВИДЕО)БИЋЕТЕ У ШОКУ: Тијана Ајфон пре и после пластичних операција! (ФОТО)
Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА