Најновије

Комплекс више вредности: Америка троши милионе на мит о "посебности"

ВАШИНГТОН- "САД не желе да одустану од мита о "посебности" сопствене нације. Они су нашли себи противника у Русији и воде широки информациони рат против руских медија који раде у иностранству" изјавио је амерички политиколог и бивши саветник председника САД Пол Крејг Робертс.
Бела Кућа (Фото: 2il.org)

Бела Кућа (Фото: 2il.org)

- Или ћете преносити шта вам се каже или вас затварамо, као терористичку организацију. Можемо чак и да ухапсимо ваше америчке раднике, као саучеснике у тероризму. Другим речима, став шефа савета за радиодифузију САД гласи овако: Онај ко говори истину је терориста - рекао је он.
Прочитајте још:ЛУДИЛО: Кад погрешно лансираш С-300! (ВИДЕО)ПОЉАЦИ ДИЖУ УСТАНАК: У Варшави масовни протест – доста им је сиромаштва и беде!
Робертс је нагласио да режим Барака Обаме за борбу против Москве плаћа шефу ресора Ендрјуу Лаку 15,4 милиона долара, како би дискредитовао сваку изјаву Русије која се појави у медијима на енглеском језику. Он је навео да ће трошкови у будућности само расти, док истовремено многе Американце исељавају из домова и затварају због дуговања. Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА