Најновије

ДСС: Зорана Михајловић лаже!

БЕОГРАД - Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић јуче је изјавила како је у „марту 2015. године издато 58 грађевинских дозвола, а да је у марту 2014. године издато само шест грађевинских дозвола“. Тиме је министарка и потпредседница Владе Србије покушала да прикаже, још једном помпезно, непостојеће успехе Владе Републике Србије, стоји у новом саопштењу ДСС-а.
ДСС

ДСС

Подаци које износи министарка се разликују од података које износи Републички завод за статистику, који тврди да је у марту 2014. издато не 6, већ 566 грађевинских дозвола, образлаже ДСС у свом саопштењу. "Питање за јавност Србије и Владу Републике Србије је ко лаже? Министарска или Републички завод за статистику?" - поручују из ДСС-а.
Прочитајте још:Шешељ: Надам се да ће ЕУ прекинути преговоре са Србијом – све акције у вези Хрватске су у интересу грађана!Сукоб Русије и Запада је опасан по СрбијуПоповић: Бугарска и Румунија примери обмане да НАТО доноси економски раст!
Демократска странка Србије инсистира на утврђивању истине, али и политичке одговорности оних који систематски обмањују грађане Србије. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА