Најновије

Био је бескућник, а онда се сетио заборављеног рачуна у банци: Шокирало их је колко има новца (ВИДЕО)

За Џона Хелнски (62) ствари су кренуле "низбрдо" када су му украдени сви лични документи, због чега је био приморан да живи у картонској кутији у близини аутобуске станице. Све се променило након што је случајно откривен рачун у банци на који је потпуно заборавио. 
Банка променила име па је заборавио где има рачун (Фото: Јутјуб)

Банка променила име па је заборавио где има рачун (Фото: Јутјуб)

Када су полиција и Центар за социјални рад покушали да му пронађу привремени смештај, пронашли су његов заборављени рачун у банци. У потрази за његовим личним подацима, појавила се информација о рачуну на којем је било довољно новца да би Џон могао себи да обезбеди кућу. Како је известио "Еј Би Си Њуз", банка је током реструктурсања променила име, због чега је Хелински заборавио на рачун на који је редовно стизала социјална помоћ коју није подизао. "Шокирали смо се кад смо видели о којем је износу реч. Остали смо без текста", рекао је полицајац који му је помогао. Сада Џон више не мора да живи у картонској кутији, јер може себи да обезбеди топли дом.
Прочитајте још:Освета из гроба: Генерали Садама Хусеина формирали Исламску државу!Како да превазиђете монотон сексТражите добро плаћен посао: Бесплатна храна, смештај и посао за све који су спремни да живе у граду духова
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА