Најновије

Најморбиднија холивудска прича: Сећате се слатког клинца из "Терминатора"?

Шармантни дечак који је у другом делу „Терминатора“ био главни партнер Арнолду Шварценегеру је израстао у наркомана и злостављача жена.
Едвард Фурлонг, док је још био добро дете (Фото: terminator.wikia.com)

Едвард Фурлонг, док је још био добро дете (Фото: terminator.wikia.com)

Едвард Фурлонг, који је глумио Џона Конора, сина Саре Конор, данас има 37 година. Његов пут од детета звезде до проблематичне холивудске фаце је почео још када је имао 15 година, на самом снимању “Терминатора”. Тада је започео љубавну везу са 29-годишњом Жаклин Домак, која му је била тутор на сету и била је задужена да брине о њему. Пошто се спетљао са 14 година старијом женом, родбина га се одрекла, па је почео да брине о себи већ у 16. Њих двоје су почели да живе заједно, а Жаклин му је била менаџер. Требало је да се венчају, али су раскинули веридбу када је Едвард имао 21 годину, после чега га је бивша девојка тужила јер јој је наводно био дужан већу своту новца. Она ге је пријавила и за физичко злостављање. Оженио се 2006. с Рејчел Белом и добили су сина који данас има девет година. Рејчел је после три године брака поднела захтев за развод, а тврдила је да је Фурлонг био насилан, што је глумац негирао. Касније је доспео до суда због неисплаћених алиментација, али је судији рекао да је потпуно шворц. Због тога и коришћења наркотика, виђање са сином му је ограничено. Био је завистан од хероина и кокаина, први пут је ухапшен пре шест година када је ударио супругу. Убрзо после тога је изазвао саобраћајну несрећу, а онда је истог месеца поново ухапшен пошто је претукао још једну девојку. Треће хапшење је уследило пошто је физички насрнуо на своју девојку Монику Кину. Тада је већ била расписана потерница од 30.000 долара за његово хапшење. Због свих глупости које је правио, губио је улоге у филмовима. Избегавао је рочишта, прекршио забрану прилсака Моники Кини и још два пута је напао, иако је био осуђен на шестомесечну затворску казну. Када су га напокон одвели у затвор, његов адвокат је рекао да је Едвард одбио да иде на рехабилитацију, али је после 61 дана иза решетака пристао да се лечи.
Прочитајте још:Иван Маринковић хтео да мастурбира Маци по гузи! (ВИДЕО)ПАО НОВИ СЕКС У ПАРОВИМА: Гастоз у туш кабини креснуо Тијану Ајфон (ФОТО, ВИДЕО 18+)
Извор: 24sata.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА