Најновије

Змај од Шипова и Јелена фаворити за победу у Паровима

Ријалити Парови синоћ је напустио Ђанкарло, такозвани српски жиголо, Тијана Ајфон и Иван (Гоцин) Маринковић су се извукли за длаку, а Јелена Голубовић и Змај од Шипова потврдили да су озбиљни фаворити за победу!
Змај и Јелена (Фото: Јутјуб)

Змај и Јелена (Фото: Јутјуб)

Недељно гласање о избацивању из Парова поврдило је да су редитељка Јелена Голубовић и Јутјуб звезда Змај од Шипова главни фаворити за победу у овом ријалитију и награду која у овом моменту износи 100.000 евра. Што не значи да неће бити драстично смањена због "непослушности" укућана, што је био манир овог ријалитија у ранијим сезонама. Њих двоје су "одували" конкуренцију приликом смс гласања публике. Голубовићева је добила 35.4 одсто, а Змај 33,9 одсто гласова публике. Иван (Гоцин) Маринковић задржао се на скромних 10,6 процената, док је Тијана Ајфон упркос сексу пред камерама једва прошла са 10,3 одсто гласова публике.
Прочитајте још:Иван Маринковић хтео да мастурбира Маци по гузи! (ВИДЕО)ПАО НОВИ СЕКС У ПАРОВИМА: Гастоз у туш кабини креснуо Тијану Ајфон (ФОТО, ВИДЕО 18+)
Ђанкарло, тек што је ушао, мораће да напусти вилу, а ако му је за утеху, имаће чега да се сећа, јер је успео да пред носом доживи ватрени секси плес Маце Дискреције, која расплакала кад је сазнала да испада. Ево како је полугола Маца плесом заводила сад већ бившег такмичара:   Извор: Beta.informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА