Најновије

Ђоковић као нови Род Лајвер

МОНТЕ КАРЛО- Новак Ђоковић иде корацима чувеног Рода Лејвера. Дакле, супериорно, неустрашиво и непоколебљиво.
Новак Ђоковић (Фото: Википедија)

Новак Ђоковић (Фото: Википедија)

Филипо Скала, новинар портала "Тенис Ворлд УСА", да не памти када је последњи пут разлика у бодовима између првопласираног и другопласираног на АТП листи била толико велика, као и да нико од 1990. године није освојио шест узастопних најзначајнијих турнира, под којима се подразумевају Мастерси и Гренд слем такмичења. Претходни рекорд држао је Надал, који је освојио пет узастопних таквих турнира 2010. године (Монте Карло, Рим, Мадрид, Ролан Гарос и Вимблдон). Ђоковић је крајем прошле сезоне славио у Паризу, затим на завршном Мастерсу у Лондону, а ове године на Аустралијан опену, као и у Индијан Велсу, Мајамију и Монте Карлу. Новак Ђоковић иде корацима чувеног Рода Лејвера. Дакле, супериорно, неустрашиво и непоколебљиво Филипо Скала, новинар портала "Тенис Ворлд УСА", да не памти када је последњи пут разлика у бодовима између првопласираног и другопласираног на АТП листи била толико велика, као и да нико од 1990. године није освојио шест узастопних најзначајнијих турнира, под којима се подразумевају Мастерси и Гренд слем такмичења.
Прочитајте још:Вођа навијача Албаније прети: Српским мајкама враћамо синове у ковчегу! (ФОТО, ВИДЕО)СА САМО ЈЕДНИМ ГОЛОМ: И Реал и Јуве у полуфиналу Лиге шампиона (ВИДЕО)
Претходни рекорд држао је Надал, који је освојио пет узастопних таквих турнира 2010. године (Монте Карло, Рим, Мадрид, Ролан Гарос и Вимблдон). Ђоковић је крајем прошле сезоне славио у Паризу, затим на завршном Мастерсу у Лондону, а ове године на Аустралијан опену, као и у Индијан Велсу, Мајамију и Монте Карлу. Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА