Најновије

Санда Рашковић Ивић: Власт је покварила наше бивше колеге

БЕОГРАД - Санда Рашковић Ивић, председница Демократске странке Србије, тврди да иза преласка чланова општинског одбора ДСС Земун у Српску напредну странку стоји очување фотеља.
Санда Рашковић Ивић (Фото: Јутјуб)

Санда Рашковић Ивић (Фото: Јутјуб)

У прилог томе наводи да се не прелази тек тако из једне евроскептичне и анти-НАТО странке у странку која је идеолошки потпуно супротна. - Што се тиче њихових жалби да је странка скренула удесно, што је вероватно алузија на формирање патриотског блока с групом интелектуалаца и Дверима, морам рећи да је на изборе 2013. године тај одбор изашао управо с Дверима, тада им то десничарење није сметало. Није им сметао ни мој ангажман у кампањи управо код избегличке популације - каже Рашковић Ивић. Она одбацује наводе некадашњих сабораца да су отишли због унутарстраначких сукоба. - Земунски одбор је прибегао предимензионирању и измишљању тобоже неких сукоба, а све да би оправдао своју похлепу за положајима. Очевидно су власт и мекоћа фотеља покварили наше бивше колеге из ДСС - истиче председница ДСС и додаје: - Ту нема идеологије, има само голог користољубља. Ипак, поред индивидуалног користољубља, имам утисак да је у случају Земуна, па могуће и неких других будућих (не дај боже) одлазака, то удар Вучића на ДСС и патриотски блок како би се странка ослабила и спречило јачање патриотског блока да не би ушао у парламент. Кварљиви људски материјал је ту послужио као добар тактички пут. Да бисмо спречили овакве акције, треба да будемо јединствени и да не одступамо од чврсте опозиционе политике. Све што је у Србији родољубиво и честито гледа данас у ДСС. На питање колико је тачно чланова ОО ДСС Земун прешло у СНС, она каже да је отишло 15 чланова и да су сви они пословно везани за напредњаке.
Прочитајте још:НАЈНОВИЈА УЦЕНА БЕОГРАДУ ИЗ ЕВРОПЕ: Србијо прими Тачија као што си и Тонија Блера!ПИСМО СА КОСМЕТА: Није нам остало ништа друго него да трпимо, па колико ко издржи
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА