Најновије

ХОРОСКОП: Какве су као супруге?

Да ли сте икада помислили на то да можда не познајете довољно жену са којом живите у браку, или коју волите, или са којом бисте можда могли и желели да проведете цео живот? Сада вам пружамо прилику да, уколико се одлучујете на брак или ако сте већ ожењени, боље упознате „брачне особине“ свога партнера. Јер, ко зна, можда ће вам баш ово помоћи да се више волите и боље разумете у браку.
Жена твог живота (Фото: pixabay)

Жена твог живота (Фото: pixabay)

Ован

Неки зодијачки знаци, без обзира на то да ли се ради о тзв. „мушким“ или „женским“, стварају боље жене од мушкараца, и обрнуто. Ован је врло мужеван знак, али мушкарци Овнови нису тако „чисти“ типови, тако да тада долази до губитка снаге самог знака. Жена рођена у овом знаку представља један од најразвијенијих женских типова Зодијака. Све жене Овнови представљају дивне жене којима одговарају само амбициозни мужеви. Имају бриљантан, независан ум и здраве су телесно. Воле да проводе своје време у конструктивним и паметним разговорима, у добром и поштованом друштву. Понекад желе да помажу, па и да се мешају мужу у посао. Жену овог типа никада нећете видети како умире од досаде, или се излежава у кревету жалећи се на којекакве болове. Она је пре свега активна, племенита и прави је друг своме мужу. Изгледа лепо и труди се да остави утисак. Врло је поносна на свој изглед. Понос је један од њених најјачих адута. Готово увек има крајње високо мишљење о себи и својој породици и никада се неће устезати да то и јавно призна, што ће многе навести на љубомору. Љубомора и жеља за такмичењем у социјалном смислу, две су њене најлошије особине. Љубоморна је увек када јој муж не посвети довољно пажње. Она зна да је добра и управо зато жели да се муж концентрише само на њу и ни на шта више. Овај тип жене најсрећније живи у браку, уколико је удата за страственог и посесивног мушкарца. Она се такође жртвује за своју породицу. Толико уме да буде племенита и великодушна, не само према својој породици него и према другима, тако да често друге доводи у обавезу коју нису у стању да испуне. Жени Овну највише одговара тип агресивног мушкарца. Њој ни у ком случају не може одговарати повучен, стидљив или на било који начин „мекан“ тип. Она може волети само онога кога дубоко поштује и цени, Уколико мушкарац зна да се према њој постави на прави начин и уколико прихвати доминантну улогу у свему, жена Ован биће његова до краја живота.

Бик

Супруга Бик је једна од најпосвећенијих и најодговорнијих супруга у Зодијаку. Она никада неће прва потегнути питање развода и рађе ће стиснутих зуба да преживи неку кризу но што ће допустити да се свет који је једном створила сруши. Изузетно воли породични живот и свој дом веома лепо уређује. Она је посвећена мајка и вољена жена, која је задовољна мужевљевом пажњом. Изгледају благе, резервисане и делују пријатељски али, испод те маске, оне могу бити и посесивне и љубоморне, као и жене Овнови, и материјалистички настројене. Разлика између жена Овнова и жена Бикова је у томе што је љубомора првих усмерена на поље љубави, док је љубомора других усмерена на план стицања материјалних добара. Она се никада неће запитати о мужевљевој верности, јер се за њу то некако само по себи разуме. Врло је афективна и демонстративна особа, потпуно окренута своме дому и породици којима у свему служи и чему налази смисао свог живота. Њој муж служи да би на тај начин сваког тренутка уживала у животу. Врло је зависна од мужа и себи сама може помоћи само ако је то неопходно. Посвећеност овог типа жене може најбоље бити виђена ако је уз њу један успешан мушкарац, тип мужа који је важан и цењен у свом послу, пре свега, и који јој може обезбедити удобан и луксузан живот, богат и миран дом у коме ће моћи да покаже сав свој друштвени шарм.

Близанци

Овај тип жене је-интелектуалка. Она показује јаку жељу за интелектуалним контактом са мушкарцем. Природно је за ову жену да се и после удаје интензивно бави својом професијом. Управо због тога многи мушкарци не могу дуго да издрже са њом. Уколико желите са њом хармоничну везу, требало би да у овом питању будете врло тактични. Понекад и сама схвати да јој је немогуће да успешно ради на оба поља, па одустаје од каријере. Међутим, она је, у највећем броју случајева, заиста способна да те две ствари усклади. Оне нису тако много у својој кући као остале жене. Врло су рафиниране, не подносе неред и нечистоћу. У сваком друштву, она сија посебним сјајем. Добро је информисана и речита и идеалан је партнер за човека који има јак и моћан професионални живот. Одлично јој одговарају доктори, адвокати и све оне професије које захтевају сјајне друштвене контакте. Понекад су жене Близанци склоне флерту, тако да често задају муке својим младићима или мужевима. Мушкарац ове жене би се много боље осећао када би све то остало само на речима. Њен здрав разум и јак инстинкт, ипак јој неће допустити да жртвује децу и мужа за неку малу романсу.

Рак

Она је типична мајка. Шири материнске утицаје највише од свих у Зодијаку. Кадаа је у свом елементу, она је симпатична, срдачна, стрпљива, посвећена, адаптибилна, заштитнички расположена и задовољна свиме што јој муж пружа. Њен дом је тамо где њен муж то одлучи. Она зна и уме да служи и себи и другима. Вољена је и поштована, а многи је идеализују као типичну МАЈКУ. Све ово, наравно, зависи од планетарне комбинације сваке жене рођене под овим знаком. Многе жене Ракови имају много од наведених квалитета. Оне су праве мајке, пуне љубави за своју породицу, али често су и променљивог расположења и не знају како да нађу меру у својим осећајима било да су они позитивни, било да су негативни. Овим женама је врло лако да се удају. Она тражи заштиту и увек је налази. Али, ако се ради о жени која нема јак карактер, или добру породичну позадину, онда ће тражити апсолутну помоћ мужа у свим областима живота. Њен муж је у њеној машти толико идеализован да га она ставља на пиједестал, а ако је икад изневери, биће то за њу шок из ког се неће лако повратити. Ако је добро аспектована, она ће свом мужу бити веран и стабилан ослонац. Жене Ракови су страшно посесивне и све што се тиче живота њене породице, максимално је окупира. Понекад ове инстиктивне жене имају изузетан смисао за бизнис, и у стању су да са невероватном мудрошћу начине неки сјајан потез, или да своме мужу дају савет од непроцењиве вредности. Опште узев ради се о једном тотално „женском“ карактеру, а човек који жену Рака узме за супругу, биће сигуран да је оженио једну праву-женствену жену.

Лав

Жена Лав је идеалан тип супруге за амбициозног мушкарца. Она има један аристократски поглед на свет и на друштво. Велики је организатор, како у сређивању куће тако и у чињеници да ће бити једна од првих у разним удружењима и организацијама и пратиће мужевљеве послове са занимањем и забавом. Људи воле да долазе у њену кућу и да јој одају поштовање. Она припада оном типу жене коју би сваки мушкарац волео да представи своме шефу зато што је утисак који оставља очаравајући. Њена љубав је страсна и пожртвована. Ове жене су веома лојалне и цео свој живот проживљавају дубоко. Умеју и да дају и да примају. Њихове фамилије никада нису у стању да изразе довољно захвалности за све што им оне пружају, или се понекад чини да су незахвални и да не умеју да цене жртве. Истина је да нико не може наплатити њено жртвовање за мужа и децу. Иако јој је муже веома вежан, она ће увек бити газда у кући. Ако је жена Лав довољно вешта да се уда за правог и доминантног мушкарца, све њене особине, и добре и лоше, биће доведене на праву меру. Одговара јој мишићав и у свему снажан мушкарац.

Девица

Насупрот свим анализама жена Девица, када се уда постаје изузетна супруга. То је за поштовање. Њен концепт брака је идеја легалног пријатељства, додуше, које има примесе некаквог бизниса. Она је. Опште узев, способна да своје домаћинство води без грешке. У њеној кући све сија и изгледа као ново, одлично кува и код ње све функционише перфектно. Код ње не постоји нешто као занемаривање куће и породице. Међутим, њене диспозиције нису тако добре: све те њене вештине, помало су извештачене. У сваком случају, она ипак брине о својој кући и о мужу, али је њен главни недостатак што је у свему велики материјалиста и рачунџија. Она љубоморно чува мир своје породице и свој приватан живот. Емоционално, ова жена није сувише јака. Она зависи од многих спољних утицаја, а готов све чиме се бави обавља рутински, тако да јој све традиционалне обавезе изузетно добро пристају. Али духовно пријатељство и емоционална екстаза, врло често јој недостају. У своме изгледу, она гаји једну себичну хладноћу која напросто захтева да је неко отопи. Међутим, мора се рећи и то да је нико не може у потпуности имати. Сумњиво је да ли жена Девица уопште може да сазна шта је прави секс и да ли уопште може да доживи врхунац када покушава да задовољи свога мужа. Она је, међутим, врло паметна жена која, само уколико истински воли, може потиснути своју природу. Најбоља је за мушкарца који је озбиљан и чији захтеви не превазилазе њене могућности.

Вага

Жене рођене у овом знаку представљају најинтересантније особе како за љубав тако и за секс. Мушкарци се буквално „лепе“ за њих. Ове жене су врло женствене и привлачне, што добијају од Венере, планете која је заштитник и владалац овог знака. Изгледају врло деликатно и имају продуховљен поглед. Оне су идеалне супруге за богате и успешне мушкарце, који воле да се према својој жени односе као према каквом сирочету коме је потребна стална заштита. Често изгледају врло егзотично, али нису толико ломљиве колико изгледају. Жена Вага је добар ментални сабеседник, широка је у својим пријатељствима и способна је да унесе хармонију у породични живот. Један од њених најснажнијих поена је таленат за хармонију и слогу. Она инстиктивно зна како треба са људима и привлачи различите социјалне кругове. Али у исто време, кад се једном уда, или док је у браку, она неће занемаривати своје породичне обавезе, већ ће својој деци и мужу пружати сву пажњу љубави, за шта је њена благородна душа спремна увек, и у свако доба. Жена Вага је жена луксуза. Обично је врло привлачна, тако да је увек окружена многим обожаваоцима који је у стопу прате очекујући њену пажњу. Међутим, она је ипак у стању да сасвим добро избалансира односе са другим мушкарцима, тако да, чак иако попусти нечијем удварању, никада неће допустити да јој флерт изађе ван контроле. Овај тип жене не подноси скандале и пошто је веома привлачна, њен живот је некад много компликованији него животи осталих жена. Најчешће је обасута љубављу свог мужа. Одговорна је и интуитивна. Њен однос према брачном животу је и поред свега задовољавајући, па се може рећи да је она најбоља „супруга“ у дословном смислу речи.

Шкорпија

Шкорпија, као супруга, припада врло примитивном типу, јер су њени најдубљи женски инстинкти поремећени различитим функцијама њене природе. Она схвата брак врло озбиљно и има један старомодан однос према ономе што се сматра „породичним обавезама и дужностима“, чак и када је јако заљубљена у свог мужа. Уколико успе да потисне тај конзервативизам, она ће следити говор свога срца без икаквог кајања. Најбоље супруге су оне које су лојалне и куражне, којима није потребна врућа атмосфера у кући да би њихова љубав могла да пламти. Уживају у одговорности и у великој породици која им је „поверена на бригу“. Оне су врло способне особе за различите професије, али када једном остану у кући, сву своју енергију и талент усмериће на свој дом и децу. Изузетне су у томе, много боље од жена Ракова или жена Бикова, које свој породични живот уређују на бази инстинкта. Много тога у њеном дому зависи од њеног расположења или од јачине осећаја. Она је један снажан и непоколебљив карактер који све што чини, чини из најскривенијих дубина свога бића. Иако је врло посвећена своме мужу, она никада не идеализује онога кога воли. Њен однос према свету је врло реалистичан, тако да свога човака види управо онаквог какав је. Њени сексуални апетити су велики и она захтева снажно задовољење. У неком смислу. Она инклинира ексцесним ситуацијама, и иако су њени морални назори строги, увек ће прво задовољити своје сексуалне апетите, па ће их тек онда просуђивати. Њој је потребан врло умешан мушкарац, који јој неће стајати на путу, али који ће моћи да је узадовољи.

Стрелац

Она је најбоља да буде прави и искрен друг своме мужу. Ове жене често на врло интелигентан начин учествују у пословима свога мужа. Жена Стрелац није нападна, она има довољно стрпљења да сачека тренутак у коме ће бити питана за савет, а онда када се то деси, она неће бити занимљиви слушач, него врло мудар саветодавац. Њено право поље деловања су разни хобији и спортови. Сав живот напољу изузетно је занима и окупира. Воли пецање, лов, јахање и такмичарске спортове. Тако мушкарац не треба много да тражи компањона за све ове видове забаве ако се ожени женом рођеном у знаку Стрелца. Она је ентузијаста кад су у питању све врсте активности, друштвеног, грађанског живота, спорта али и коцкања у коме ужива. Јасно је да мушкарац са оваквом супругом може имати диван и занимљив живот. У кући, она је јако експедитивна и зна са децом. Она је жена којој се може веровати. Захтевају активан и брз живот. Пошто готово уопште нису љубоморне, оне имају широк круг пријатеља оба пола. Врло су способне да избегну све емоционалне компликације. Понекад могу бити сумњичаве у односу на мужа, али то исказују са изузетним тактом и мером. Оне, међутим, нису тако тактичне када се ради о свакодневним проблемима. Пошто су врло отворене, оне се често „излећу“ када говоре о другима или, пак, поштују принцип „што на уму то на друму“. Емоционално , она је врло нервозна. Не прави фетиш од физичких односа, али ипак ужива у сексу и захтева мужевљеву пажњу и љубав. Њен приступ сексу је рафиниран и инспиративан.

Јарац

Овај знак није баш идеалан за жену. По својој природи, Сатурн, владалац овог знака, одузима женственост. Начелно, жена Јарац је као појава мушкобањаста а њен темперамент поприма мушке одлике: Способност, верност, систематичност. Вођење домаћинства за њу је забава: она је и куварица, и кућни економист, домаћица и врло је амбициозна у погледу успеха свога мужа и деце. Међутим, и поред свега наведеног, мушкарац којии је ожени, неће се баш усрећити са њом. Оно што женама рођеним у овом знаку недостаје је женственост, благост и физички изглед Ваге или Рибе. Такође, недостаје им и емоционална племенитост жена рођених у Овну или у Лаву. Чак није присутна ни срчана дружељубивост жене Стрелца. Уместо свега тога, жену Јарца одликује скрупулозност, интегритет и робовање својим дужностима. А не треба заборавити да многи мушкарци више воле топлину него и најсавршеније хладно савршенство. На много начина, овим можемо бити неправедни према жени Јарцу. Јер и поред свега она је жена за поштовање због своје дубоке лојалности, верности и постојаности које она никад не губи. Жена Јарац је идеална супруга за мушкарца који је у бити практичар, који не тражи емотивну или духовну другарицу, али који жели да његов породични живот буде смирен и без већих узбуђења.

Водолија

Жена Водолија, представља један од највиших типова Зодијака, али она никада неће ускочити у брак са лакоћом дивног и сензибилног Рака или Рибе. Међутим, жена Водолија је од свих осталих знакова, најбоље опремљена за брак. Она је способна, интелектуална, адаптибилна и често врло талентована жена. У стању је да издржи дуги радни дан, без умора, и да потом буде изузетна домаћица и диван пријатељ своме мужу. Допада се људима, а њен једноставан начин опхођења са њима чини њену кућу центром друштвених збивања. По души је јако широкогруда и никада неће бити сумњичава у погледу мужевљевих послова и обавеза ван куће. Природно, она му верује. Њено понашање на било ком месту је без приговора. Она је толико племенита да ће радије сама патити, него што ће допустити да то други чине. Неконвенционална је и симпатична. Емоционално је зависна, али је кроз живот води њен ум, а не афекти. Најбоље јој је да се уда за интелектуалца у чијим ће пословима моћи да учествује равноправно и који ће бити довољно паметан да њене несумњиве квалитете искористи.

Рибе

Она је идеално прилагођена домаћем животу. Није ни толико активна, ни толико способна као остале жене, али својим духовним способностима и својом емоционалношћу, баца у сенку многе друге жене. Можда баш зато она нема толико успеха код мушкараца којима је на првом месту лични комфор и снажна кућа. Од свога дома направиће удобан и миран кутак, међутим, често нема довољно снаге да све своје идеје спроведе у дело. Иако жена рођена у овом знаку може бити и лепа и талентована и самопопустљива, она ће најчешће цео дан провести у сањарењу, само замишљајући забаве или, што је много опасније по брак, еротске игре и сензуална задовољства. Оваква самопопустљивост може заиста бити погубна. Понекад је здравље ових жена деликатно и осетљиво и тада је потребно уложити много воље, снаге и стрпљења како би јој се повратио ентузијазам и оптимизам. Ови негативни аспекти њене природе не морају се увек показивати у том интензитету, а ако буде нашла правог и стрпљивог човека, она ће бити драга, омиљена, симпатична и посвећена жена и мужу и деци. Невероватно су одговорне, и то их чини правим другарима, у буквалном смислу речи. Прилагодљиве су и воле да експериментишу, а њихов концепт секса је диван. Далеко је од просечног. Прочитајте још:   Извор: horoskop-i-astrologija.blogspot.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА