Најновије

Вучић: Дефицит нам је испод 3 посто

СМЕДЕРЕВО - Премијер Александар Вучић изјавио је данас да је буџетски дефицит у првом кварталу испод три одсто, што је успех који ни неке европске земље не могу да достигну.
Александар Вучић (Фото: Јутјуб принтскрин)

Александар Вучић (Фото: Јутјуб принтскрин)

"Захваљујући храбрим и одговорним реформама Србија је очигледно на добром путу коначног решавања проблема јавних финансија, што ће омогућити више инвестиција, улагања у будућност..", рекао је Вучић у Смедереву, где је данас поставио камен темељац за изградњу три хале у индустријској зони, чији су инвеститори италијанске компаније. Премијер је приметио да се финансијски проблеми не могу решити за три или шест месеци, али, како је истакао, очигледно је да смо на добром путу. "И мислим да то људи итекако добро виде", рекао је он.
Прочитајте још:Пајтић: „Инђијска иницијатива“ОТКРИВАМО: Србија сигурно неће постати чланица ЕУ пре 2025. године – потврдио први човек за проширење Европске Уније!
"Ако и у наредних пет месеци будемо тако успешни, то ће сви грађани, пензионери и запослени у јавном сектору, осетити", уверен је премијер. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА