Најновије

Пала и крв у Паровима: Велика свађа Лепе Лукић и Мими Оро

БЕОГРАД- Толико је речи излетело из Лепиних уста да јој је кренула крв, а Мими Оро је сузе ронила и трескала све по кући.
Лепа Лукић (Фото: Јутјуб)

Лепа Лукић (Фото: Јутјуб)

Лепа Лукић је свој гнев због вређања и номинација искалила на Мими Оро. Било је уношења у лице, суза и крви. Краљица народне музике је страшно увредила Мими Оро, толико је речи излетело из Лепиних уста да јој је кренула крв, а Мими Оро је сузе ронила и трескала све по кући. "Сви знамо шта си и ко си. За мене се зна, ја сам певачица. Мене људи воле, а шта си ти сви знамо. Када будеш дошла у моје године има да шеташ са шест штапова. Нећу, бре више, да ћутим. Од вас се не може доћи на ред. Ћутим јер не могу од вас да проговорим", рекла је певачица, након чега се Мими расплакала.
Прочитајте још:ЕКСКЛУЗИВНО: Погледајте делове новог филма о Владимиру Путину! (ВИДЕО)Марширамо Москвом јер нисмо били квислинзи као многи у Европи!
Лепа Лукић и Мими Оро су се остатак вечери избегавале и прашина се лагано спустила, али је старлета и даље наставила да рони сузе, због увреда које је на њен рачун изговорила краљица народне музике. Извор: ЕПК

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА