Најновије

ХАОС У НАЈАВИ: Шешељ сутра на суђењу Ивановићу

БЕОГРАД - Председник СРС, др Војислав Шешељ, најавио је да ће присуствовати суђењу Иванову Ивановићу, првом човеку СНП Наши, којем се суди због прављења "списка србомрзаца".
Шешељ и Ивановић на једној од трибина (Фото: nasisrbija.org)

Шешељ и Ивановић на једној од трибина (Фото: nasisrbija.org)

СНП Наши су позвали своје присталице и све патриоте да се окупе у среду у 11.30 часова испред Палате правде у Београду. Ивановић је у више наврата медијима саопштио да је списак србомрзаца политички акт, те да ни у теорији не може бити речи о некаквом прогону или угрожености било кога због тог списка, како поједини са списка то тврде. Ивановић је, у краткој изјави данас за Правду, рекао да му је "подршка др Војислава Шешеља веома значајна". Данас раније, лидер радикала је на рочишту за рехабилитацију команданта Југословенске краљевске војске у отаџбини Драгољуба Драже Михаиловића дошао у вербални сукоб са припадницом невладине организације "Жене у црном".
Прочитајте још:Шешељ: У четвртак ми долази службеник из ХагаГас за Грчку, тероризам за Србију и Македонију
Једној од активисткиња ове невладине организације која је узвикнула да жели заштиту од ратног злочинца алудирајући на лидера СРС, Шешељ је испред Палате правде рекао да је "много ружна", а затим је новинарима нешто касније рекао да је Сташа Гајевић, председница "Жена у црном", права вештица. "Колико је Сташа Гајевић ружна, права вештица", рекао је Шешељ новинарима испред Палате правде. "Она је толико ружна да исконско зло избија из ње. Оно је требало придавити чим се родило", рекао је Шешељ, а упитан зашто вређа жене, он је одговорио да "у њој нема ама баш ништа женско". На сутрашњем суђењу Ивановићу се очекује неколико сведока међу којима су Веран Матић, Јелена Милић, Латинка Перовић... Извор: Правда / Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА