Најновије

Цедевита победила Звезду

ЗАГРЕБ - Кошаркаши Црвене звезде поражени су вечерас у Загребу од Цедевите са 72:62 (23:16, 18:17, 27:13, 4:16) у трећем мечу финалне серије плеј-офа, чиме су пропустили прву прилику да освоје трофеј АБА лиге.
Звездаши (Фото: kkcrvenazvezda.rs)

Звездаши (Фото: kkcrvenazvezda.rs)

Изабраници Дејана Радоњића пружили су веома лошу партију, што је искористила Цедевита и смањила предност у серији на 2:1. Црвено-бели ће већ сутра у загребачком Дому спортова имати нову прилику да узму шампионски прстен и у Београд се врате са пехаром регионалног такмичења. Радоњић ни на вечерашњем мечу није могао да рачуна на повређеног Маика Цирбеса, а његов изостанак се осетио у рекету против искусних центара хрватског тима Станка Бараћа и Мира Билана. Кошаркаши Звезде су само првих осам минута колико-толико парирали Цедевити, која је после тога стекла предност и константно је повећавала, чак и до 20 поена.
Прочитајте још:ЈЕЗИВА СЛИКА ДЕРБИЈА: Крваве главе и туча без краја (ВИДЕО)СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ: Кличко боксује против Тајсона (ВИДЕО)
Доста бољу одбрану београдски тим одиграо је у последњој деоници, због чега је успео да избегне убедљив пораз. Звезда је током већег дела меча имала великих проблема у организацији напада, а када се томе дода је погодила само два шута за три поена, четврти меч у серији је био неминован. Најбољи појединац сусрета био је Бараћ са 15 поена и пет скокова, један мање дао је Марко Томас, док је Лука Бабић имао 12. Код Звезде истакао се Бобан Марјановић са 16 поена и шест скокова, а двоцифрен је још био само Никола Калинић са 10. Четврти меч финалне серије плеј-офа АБА лиге између Цедевите и Црвене звезде игра се сутра од 20.30. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА