Најновије

Партизан победио Јагодину и побегао Звезди на плус 5

БЕОГРАД - Фудбалери Партизана победили су вечерас екипу Јагодине са 1:0 (1:0) у 25. колу Суперлиге и додатно се приближили освајању титуле првака Србије.
ФК Партизан (Фото: partizan.rs)

ФК Партизан (Фото: partizan.rs)

Црно-бели су на стадиону у Хумској славили голом Ивана Шапоњића када је после корнера одбитак од пречке спровео у мрежу, након ударца главом Дарка Брашанца. Фудбалери Партизана нису блистали вечерас, али су успели да победе Јагодину трећи пут овог пролећа, после два тријумфа у полуфиналу националног купа, и тако се реванширали истом противнику за пораз у првом делу сезоне. Утакмица није обиловала превеликим узбеђењима са обе стране, црно-бели су имали већи посед лопте и неколико шанси преко Саше Марковића и Немање Којића, док гости осим једног ударца Савковића у првом полувремену нису показали ништа више.
Прочитајте још:Звезда без публике до краја првенства?СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ: Кличко боксује против Тајсона (ВИДЕО)
Екипа Зорана Милинковића је са нова три бода поново повећала предност у односу на Црвену звезду на пет бодова и пет кола пре краја налази се на корак од шампионске титуле. Јагодина је пети пут поражена у последњих шест утакмица, због чега је пала на осмо место на табели. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА