Најновије

СРС: У Београду нападнути активисти СРС

БЕОГРАД - Српска радикална странка обавестила је јавност да су данас у 14.15 часова на територији општине Палилула, код Поштанске штедионице, потпредседник Градског одбора Београд, Слободан Вуковић и активисти СРС нападнути од стране напредњачких батинаша предвођених Миланом Бојовићем из Земуна.
Војислав Шешељ - лидер СРС (Фото: СРС)

Војислав Шешељ - лидер СРС (Фото: СРС)

Док су на инфо штанду активисти радикала прикупљали потписе за Народну петицију против испоручивања др Војислава Шешеља Хашком трибуналу, на очиглед грађана Милан Бојовић са још три батинаша кренуо је прво да вређа Слободана Вуковића, а затим је почео да ломи и шутира инфо штанд Српске радикалне странке и претио да ће довести још десет својих батинаша који ће се обрачунати са активистима Српске радикалне странке, тврде радикали. Све време је упућивао псовке на рачун лидера српских радикала и само смиреношћу радикала избегнут је физички обрачун. Очигледно у недостатку аргумената, тзв. напредњаци покушавају насиљем да се обрачунају са политичким неистомишљеницима, посебно са онима који се не слажу са поданичком политиком Александра Вучића. Слободан Вуковић је случај пријавио полицији, која је одмах извршила увиђај, наводи се у саопштењу СРС. Српска радикална странка захтева од надлежних државних органа да хитно реагују и приведу правди одговорне за напад на активисте Српске радикалне странке.
Прочитајте још:ЕУ: Хомосексуалци под „ограниченом“ забраном донирања крвиМИСТЕРИЈА НИКОЛИЋЕВОГ „ФАЛКОНА“: Дугме „emergency slot“ није могло бити случајно укључено!СВИ МОЖЕМО БИТИ ЖРТВЕ: Опасна мафија хара Београдом, заледићете се када чујете шта раде?!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА