Најновије

УРНЕБЕСНО: Арканов син окачио слику Цециног првог венчања (ФОТО)

Арканов син из првог брака Војин Ражнатовић не престаје да провоцира Светлану Цецу Ражнатовић.
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

Он не престаје да води рат против друге супруге свог оца, а сада је на свом Фејсбук профилу поставио фотографију уз коментар: "Некада давно пре Дуце Шиптара, мога оца Аркана и мало познатог Хајрудина", написао је Војин.
Nekada davno pre Duce Siptara, moga oca Arkana i malo poznatog Hajrudina... #GuessWhosBack #Maceha #Zlo #SrpskaMajka Posted by Vojin Ražnatovic on уторак 28. април 2015.
Подсетимо, Војин Ражнатовић одавно је у сукобу са Цецом Ражнатовић. Неколико пута упутио је тешке речи и увреде на њен рачун. Својевремено је на Фејсбуку иронично написао како није стигао на прославу 18. рођендана Вељка Ражнатовића. Након што је Цецин син одговорио брату који живи у Америци назвавши га лицемером, наследник којег је Жељко Ражнатовић Аркан добио у браку с Наталијом Мартиновић поново се огласио. - Срдачно бих замолио све да ме не сврставају у овај њихов медијски циркус. Поносим се што живим сасвим нормалан и скроман живот као обичан свет и нећу дозволити себи да се спуштам на тај ниво да полемишем ни са ким преко друштвених мрежа (био ми он брат или не). Искрено сам изненађен како је то било тешко разумети да је тај ироничан пост очигледно био уперен ка медијима широм региона, који константно јављају разне теорије како нам је отац још увек жив - написао је Ражнатовић. Подсетимо, својевремено је Војин Ражнатовић написао посвету свом оцу коју је објавио на свом Фејсбук профилу: Време ће показати ко је бранио част и достојанство наше лозе, а ко нас је издао. Зато ћу корачати часно и уздигнуте главе пратећи дух наших дедова.
Прочитајте још:ФРКА У ПАРОВИМА: Марко вређао Ружицу, Јована је тукла (ВИДЕО)СТАНИЈА: Познајем људе који су изнајмљивали Сорају за 300 евра!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА