Најновије

Звезда победом остала у трци за титулу

НОВИ САД - Фудбалери Црвене звезде победили су данас у Новом Саду екипу Доњег Срема са 3:1 (0:0) у премијерној утакмици 25. кола Суперлиге Србије.
Фудбал (Фото: bubblews.com)

Фудбал (Фото: bubblews.com)

Тријумф, који црвено-беле оставља у трци за титулу, донео је Дарко Лазовић головима у 60. и у 88, а у стрелце су се уписали још нападач Звезде Петар Орландић у 50. и Ристо Митревски из Доњег Срема у 54. минуту. Тим Ненада Лалатовића поново није бриљирао, али је забележио победу и пришао лидеру Партизану на два бода заостатка, који вечерас у Хумској дочекује Јагодину. Доњи Срем се определио за дефанзивнију игру од старта меча, што је донело иницијативу фудбалера Црвене звезде, али Лука Јовић и Саша Стојановић нису били прецизни из повољних прилика. Најбољу шансу у првом полувремену имао је везиста Сремаца Дино Шарац у 20. минуту када је у ситуацији један на један са голманом Рајковићем шутирао поред гола. Највише узбуђења на данашњем мечу виђено је од 50. до 60. минута када су постигнута три гола. Прво је Звезда дошла у вођство првенцем Орландића, након што је главом спровео лопту у мрежу после центаршута Јовића.
Прочитајте још:Звезда без публике до краја првенства?СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ: Кличко боксује против Тајсона (ВИДЕО)
Није дуго трајала предност црвено-белих пошто је штопер Доњег Срема Митревски после прекида и очајно постављене одбране Звезде изједначио резултат. Ипак, најбољи актер дуела на стадиону Карађорђе Дарко Лазовић наместио је лопту са неких 25 метара и из "слободњака" погодио рашље голмана Белића, а у финишу је после контре лоб ударцем потврдио тријумф свог тима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА