Најновије

Украјинци сахранили најдражег саборца (ВИДЕО)

Украјински војници познати по томе да су често на фронту пијани, по чему сведоче и бројни клипови на интернету. Да се оправдају и да покажу како нису толико везани са алкохол, решили су да се одвоје од свог верног пратиоца на ратишту, алкохола, и да га једноставно сахране.
Украјинци (Фото: Новоросинформ)

Украјинци (Фото: Новоросинформ)

Ископали су јаму, а у поворци су ишли војници са крстовима и иконама,носећи кутију у којој је било неколико боца пива, коју су донели до јаме, где су припремили прави гроб. Затим су јаму прекрили земљом, а учесници поворке су уз сузе и јецаје поставили крст на гроб где је сахрањено пиво. Цела церемонија је одржана уз звуке Посмртног марша. Чудан догађај је направљен да покаже да украјинска војка није толико везана за алкохол, иако у стварности је то другачије. Информације о томе да војници украјинске војске имају озбиљне проблеме са алкохолом, због чега у трупама стално долази до разних сукоба, појављује се редовно у штампи.
Прочитајте још:ДОНБАС: У току су преговори о повлачењу тенковаПутин: Бацићемо нуклеарку и отерати НАТО са наших граница!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА