Најновије

ЗМАЈ ПОГОДИО У МЕТУ: Марко је педер, а Атина ку**а са шипке! (ВИДЕО)

Револтирани Илија Граховац, познатији као Змај од Шипова, испрозивао је поједине учеснике ријалитија "Парови" док је био у тајној соби. Но, његову "исповест" иза затворених врата слушали су сви укућани.
Перверзије Игора Икс и Атине Ферари (Фото: Јутјуб)

Перверзије Игора Икс и Атине Ферари (Фото: Јутјуб)

- Као што је Исус Христос међу својих 12 апостола видео ко је издајник, тако сам и ја у очима Атине Ферари да је то ку**а са шипке, плесачица и нечиста душа - рекао је Змај и у неколико наврата поновио да се Атини намешта победа, али да он неће дозволити да таква особа победи. Он није имао ниједну лепу реч ни за Марка Перовића. - Ја сам овде пореклом Црногорац, није он. Он нема речника, не зна правописа, не зна ниша о Његошу. Он је аветиња црногорска - изјавио је Змај и додао да је Марко "педер који га гризе" и има лажну љубавницу, те да ће све ово завршити на суду. Змај тврди и да је он највећа фаца у кући: - Па ви нисте знали шта ћете са Лепом Лукић. Ја сам подигао и њу и њене фанове. То вам је ваљда јасно. Него, ето, она се окренула Вити, он њу масира. Ова Ружица, њу Игор не занима. Ја сам схватио како треба са њом. Пипнуо сам је три пута, видм, прија јој. Да је пипнем још три пута, она би се удала за мене. Али ја нећу!
Прочитајте још:ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ РУЖИЦЕ ВЕЉКОВИЋ: Аки ме је тукао и развлачио по патосу!РАЗВРАТ УЖИВО: Док Атина стење и симулира секс, Змај се самозадовољава (ВИДЕО 18+)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА