Најновије

НАТО ЗЛОЧИН У ЦРНОЈ ГОРИ: Кукавице убиле троје деце!

МУРИНА - У Мурини крај Андријевице, на истоку Црне Горе, данас ће бити обележено шеснаест година од када су се разорни пројектили НАТО пакта срушили на лимски мост и недужне мештане ове варошице на северу Црне Горе.
НАТО (Фото: nato.int)

НАТО (Фото: nato.int)

У НАТО бомбардовању Мурина, једном од најтежих злочина током агресије на СР Југославију, страдало је шест цивила, од чега троје деце. НАТО авијација је без икакве објаве и објашњења са десетак пројектила бомбардовала мост на Лиму у самом центру насеља. Страдали су цивили који ни на који начин нису учествовали у ратним дејствима, међу њима две девојчице и један дечак. Погинули су ученици Основне школе „Петар Дедовић“ Мирослав Кнежевић, Оливера Максимовић и Јулијана Брудар, радник школе Вукић Вулетић, пензионер Манојло Коматина и домаћица Милка Кочановић.
Прочитајте још:НЕОЛИБЕРАЛНИ ПРЕВАРАНТ: Ово је руски посланик који је побегао у САД!ТУГА: Полицајац Драган Ђурић сахрањен са заставом Српске!
У нападу су тешко повређени Жељко Белановић, Светлана Зечевић и Тина Миловић, а лакше Мирко Шошкић, Данило Јокић, Васко Чејовић, Слободан Миросављевић и Славко Мирковић. Мост на Лиму је оштећен, а није било ниједне куће у окружењу која није претрпела штету. Страдали су и погон текстилне конфекције, стари хотел, месна продавница, као и Дом културе. Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА