Најновије

Додик честитао Ђоковићу освајање турнира у Мајамију

Председник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку српском тенисеру Новаку Ђоковићу поводом одбране титуле на АТП Мастерс турниру из серије 1.000 у Мајамију.
Милорад Додик (Фото: ЈуТјуб)

Милорад Додик (Фото: ЈуТјуб)

Додик је поручио да је Ђоковић, великом победом у финалу престижног тениског турнира, постигао успех који ће остати уписан у спортским аналима и још једном потврдио да заслужује позицију најбољег светског тенисера. "Честитам вам, у име грађана Републике Српске и у своје лично име, одбрану титуле на АТП Мастерс турниру из серије 1.000 у Мајамију. Сјајним играма и фантастичним победама свим љубитељима спорта приуштили сте незаборавне тренутке, а све нас, који за вас навијамо, још једном учинили поносним и срећним", наводи се у честитки. Додик је Ђоковићу пожелио пуно спортске среће, успеха и победа, и да још дуго остане на првом месту ранг-листе најбољих тенисера света.
Прочитајте још:Француски контраадмирал: Европске земље треба да напусте НАТО и обнове односе са РусијомМОСКВА: Цео стадион устао са поруком „Србијо сестро моја, никада нећеш бити сама“ (ВИДЕО)
Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА