Најновије

Мркоњић: Београд на води треба подржати

БЕОГРАД - Председник скупштинског одбора за грађевинарство и саобраћај и бивши министар за инфраструктуру Милутин Мркоњић изјавио је данас да пројекат "Београд на води" много значи и да мора у сваком погледу да се подржи.
Мркоњић се опасно саплиће (Фото: Википедија)

Мркоњић се опасно саплиће (Фото: Википедија)

Мркоњић је, који је и потпредседник Главног одбора Социјалистичке партије Србије, у Јутарњем програму ТВ Пинк рекао је да за тај пројекат, који је некада имао назив "Европолис", морају да се задрже инвеститори и да се у земљи, односно граду, организују екипе које би на томе радиле. Он је истакао да је пројекат "Београд на води" резултат промишљене политике још из времена бившег градоначелника Београда Бранка Пешића, који је заслужан за темеље саобраћајних ресења у Београду. Мркоњић је навео да је до 90-их година свака влада понешто урадила и на Коридору 10 и на осталим пројектима, а да је од 2008. године тадашња влада донела политичку одлуку да се ради на завршетку тих пројеката.
Прочитајте још:ЛАЗАНСКИ: Шта то беше речБРУКА У НАЈАВИ: Сви докази пали, Шарић ће бити ослобођен?!
На питање новинара о изјави потпредседнице Владе Србије и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић да је "Мркоњић изградио пут од 12 и по километара, који се градио пет година, који иде из њиве у њиву" и да то не сме да се деси ниједном грађевинцу, нарочито не министру, Мркоњић је одговорио да је у годинама када реално сагледава ситуације. Мркоњић је додао да је и сам, када је био млађи, "био тако мало дрчнији", да у послу мора да буде сукоба разних мишљења, да "не ваља када се то злопамти", да никада није имао жељу да се неким на тај начин полемише и да је потребно да свако ради свој посао. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА