Најновије

РУСИЈА СЕ НЕ ШАЛИ: Видећете јак одговор за Кримски мост

Заменик председника Савета за безбедност Руске Федерације Дмитриј Медведев изјавио је данас да искуство, како домаће, тако и светско, показује да је „немогуће борити се против терориста међународним санкцијама, застрашивањем и да они разумеју само језик силе”.

„Зато је потребно дићи у ваздух куће терориста и куће њихових рођака, тражити и елиминисати њихове саучеснике, напуштајући бесмислену идеју суђења против њих. Али најважније је уништити највише руководство терористичких формација, у каквим год пукотинама се крију ти инсекти. Тешко је, али је изводљиво”, навео је Медведев на Телеграму, преносе РИА Новости.

Лидер самопроглашене Доњецке Народне Републике (ДНР) Денис Пушилин изјавио је да украјинске власти „сада терористички напад на Кримски мост представљају као национално достигнуће”.

„Покушавају да прикрију сопствене неуспехе ударима на цивилно становништво и цивилну инфраструктуру”, навео је на Телеграму вршилац дужности шефа ДНР.

Две особе су погинуле, а једно дете је повређено у јутрошњем нападу на Кримски мост, за који је Русија оптужила Украјину, преноси Танјуг.

Извор: Политика.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА