Најновије

Станија има високо мишљење о себи: Србија ме не заслужује!

Станије је кивна на све који су негативно коментарисали то што је постала заштитно лице Економијаде. Каже да у Србији преовладава лажно моралистање.
Једноставно Станија (Фото: facebook.com/pages/Stanija-Dobrojevic)

Једноставно Станија (Фото: facebook.com/pages/Stanija-Dobrojevic)

- У тој мери да је чако помало и болесно. Сви нешто критикују, чуде се, смета им све и свашта, сви су верници, невинашца и побожни. Ма, Србија мене не заслужује. Не знам што је чудно да сам ја, као студент државног економског факултета, одабрана да будем њихово заштитно лице, пита се Станија. Она каже да не постоји особа у Србији која не за ко је Станија и чиме се она бави. - Зна се да сам поштено радила и зарађивала новац у америчком казину и тако помагала својој породици. Завидни су и љубоморни. Једва чекам да узмем диплому државног факултета и свима набијем на нос, додаје старлета. Она за "Информер" каже да се у почетку нервирала због негативних коментара, али да ју је то прошло када је видела да нападају и Новака Ђоковића. Станија је свим противницама, како каже, "певаљкама" које је нападају а немају завршену ни основну школу поручила да ће се "ћерати" чим званично узме диплому факултета у руке.
Прочитајте још:РАНИ РАДОВИ: Овако се Атина пробила у јавност! (ВИДЕО)ЗМАЈ ПОГОДИО У МЕТУ: Марко је педер, а Атина ку**а са шипке! (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА