Најновије

Двери: Дачићу, зашто сте ћутали!?

БЕОГРАД - Ивица Дачић је данас јасно и недвосмислено изјавио оно на шта су Двери већ неколико година указивале и неуморно понављале: шта год Србија и њена власт да уради, па чак и да призна Косово, то неће бити довољно за улазак Србије у ЕУ, стоји у новом саопштењу организације Двери.
Двери - породична шетња (Фото: Сајт Двери)

Двери - породична шетња (Фото: Сајт Двери)

"Политика штапа и шаргарепе од стране ЕУ према Србији је овом Дачићевом изјавом јавно обелодањена и то са највишег нивоа власти у Србији односно са позиције министра иностраних послова." - наводе Двери. Двери постављају питање: ако сте Ивице Дачићу све време знали, (а ова изјава доказује да јесте), да - ма какве услове испуњавали- Србија никада неће ући у ЕУ, зашто са том чињеницом нисте раније упознали грађане Србије? Ако сте, Ивице Дачићу, све време знали да колико год да се понижавате зарад ЕУ, да ће то бити узалудна и бесмислена жртва, зашто сте онда све до сада ћутали?" - каже се у саопштењу ове организације и истиче да је сваки секунд политике "Европа нема алтернативу" против интереса српског народа и државе Србије. Подсећамо, шеф српске дипломатије, Ивица Дачић, данас је изјавио да Србија не би била примљена у ЕУ, чак ни кад би признала независност Косова.
Прочитајте још:ДСС: Лекс специалис за „Београд на води“ је корупционашки закон!ЕУЛЕКС у лову на СрбеНови детаљи о хеликоптерској несрећи
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА