Најновије

Пет начина како Путин нервира Американце

Портал руске телевизије "Раша тудеј“ коју Запад назива пропагандном алатком Кремља објавио је списак "херојских дела“ Владимира Путина због којих је руски председник постао "трн у оку САД“.
Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Прва ставка односи се на покушај спречавања Сједињених Држава да започну отворени рат са Сиријом. Према оцени "Раша тудеја“, Путин је "само желео да преговара у име мира“, али су Американци на крају ипак бомбардовали Сирију. Уз благослов руског председника, Едвард Сноуден је добио азил у близини Москве, док САД захтевају његово изручење. Још један потез који је наводно разбеснео Вашингтон биле су "успешно“ одржане Олимпијске игре у Сочију. "Апокалиптична предвиђања западних медија нису се обистинила", оцењује новинар "Раша тудеја“. На његовом списку нашле су се и "чињенице“ да Путин "брани традиционалне вредности“ и да "не распирује ратне сукобе у свету“.
Прочитајте још:Русиjа и Kина преговараjу о проширењу нуклеарне сарадњеФранцуски контраадмирал: Европске земље треба да напусте НАТО и обнове односе са Русијом
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА